• Bijzondere Ledenvergadering 28 januari 2022

  Bijzondere Ledenvergadering 28 januari 2022

  Beste leden en ouders van jeugdleden,

  Het bestuur nodigt u alle uit voor het bijwonen van de Bijzondere Ledenvergadering op vrijdag 28 januari 2022 om 20.00 uur in de kantine. Toegang met coronatoegangsbewijs. Aanmelding via het secretariaat: secretaris@vvwinkel.nl.

  Waarom is het zo belangrijk dat u langskomt? Tijdens de vorige algemene ledenvergadering hebben wij aangeven dat we graag willen verduurzamen bij vv Winkel. De aanschaf van zonnepanelen is toen gepresenteerd wat door eenieder zeer positief werd omarmt. Dit is inmiddels ook aanbesteed en de zonnepanelen worden binnenkort dan ook geplaatst.

  Tijdens deze vergadering werd ook de vraag gesteld waarom we niet meteen doorzetten met LED verlichting, dit scheelt aanzienlijk op ons energie verbruik, hierdoor zouden we met minder zonnepanelen toe kunnen, we zouden met betere verlichting wat vaker een avondwedstrijd kunnen spelen, wat weer omzet kan betekenen voor de kantine. Kortom allemaal kansen!

  Het bestuur heeft dit met beide handen aangegrepen en we zijn er volop ingedoken. Van de uitkomsten werden wij erg enthousiast! Nu hopen wij dat we ons enthousiasme op jullie kunnen overbrengen! Wat hebben we hiervoor nodig? Jullie aanwezigheid! Kortom, kom langs a.s. vrijdagavond in de kantine!

  Met vriendelijke groet,

  Het bestuur van vv Winkel