• Club van 100

• De Club van Honderd is op 7 oktober 1994 opgericht. De oprichtingscommissie bestond uit: Gert Jan Butter, Hans Kruyssen, Gerrit Noordermeer en Kees de Veer.

Het bestuur anno 2016 bestaat uit Gert-Jan Butter: voorzitter, Maartje de Vries: secretaresse en Jan Barelds; penningmeester.

De Club van Honderd stelt zich tot doel om uiteindelijk te komen tot een club van 100 mensen die per jaar een bepaald bedrag beschikbaar stellen om activiteiten ten behoeve van vv Winkel financieel te ondersteunen.  Deze activiteiten vallen in principe buiten de normale begroting van de vereniging.  Extra aandacht wordt geschonken aan de jeugdige sporters. De eerste inleg was f 100,-- per lid, welke in het 2e jaar is verlaagd naar minimaal f 50,-- per jaar.

In het jaar 1999 heeft de Club van Honderd een veiling in de kantine gehouden, waardoor f 5.000,-- aan het jubileumfeest kon worden overgemaakt, evenals een nieuwe vv Winkel vlag. Ook vonden er enkele jaren verkiezingen van man/vrouw van de wedstrijd plaatst en werd een speler/speelster van het jaar gekozen.

• Club van 100 bijdrages

• Wintertraining in de sporthal voor dejeugd vanvv Winkel ook in het seizoen 2016-2017 mede mogelijk door financiële bijdrage van de Club van Honderd
    • Op 4 juni speelde ons C1 meisjesteam mee om het Ned. Kampioenschap in Leeuwarden. Wij hebben bijgedragen aan de vervoerskosten voor deze mooie belevenis.
    • Ook dragen we dit seizoen bij aan de vervoerskosten voor ons Dames 1 team. Voor de verre uitwedstrijden ( o.a. naar Noordwijk, nabij Leiden en t Goy, tussen Utrecht en Tiel) wordt een touringcar ingezet. Naast een eigen bijdrage door de dames, de vereniging en twee sponsors dus ook een bijdrage van de Club van Honderd.
    • Aanschaf ballenpomp
    • Aanschaf gazonbanden mede mogelijk door bijdrage Club van Honderd
    • Ook reserveren wij geld om t.z.t. een bijdrage te kunnen leveren aan uitgaven in het kader    van project 2020-2030
  • Onlangs heeft de penningmeester een overzicht gemaakt van alle uitgaven ten behoeve van de voetbalvereniging en deze bedragen ruim € 20.000 ! Deze zijn o.a. besteed aan het genoemde jubileumfeest in 1999, alarminstallatie, omroepinstallatie, standenbord dames, ballenpomp, bijdrage verlichting, jaarlijkse bijdrage aan jeugdtoernooien, kleinere bijdragen ten behoeve van de jeugd (o.a. busreis naar Feijenoord), jeugddoelen, defibrillator, beregeningspomp en materialen t.b.v. de maandagochtendploeg (rugspuiten, heggeschaar, bosmaaier). Bij het 75 jarig bestaan van de vereniging in 2014 heeft de CvH nieuwe vlaggenmasten en vlaggen geschonken.

Het bestuur van de CvH bestaat nu uit: Gertjan Butter, voorzitter; Maartje de Vries secretaresse en Jan Barelds, penningmeester.

Wilt u ook lid worden? Dat kan natuurlijk!

Meldt u hier online aan of u kunt hier het aanmeldingsformulier downloaden, die u kunt inleveren in de bestuurskamer of bij één van de bestuursleden (zie hierboven).

De bijdrage is € 50,= per seizoen.

Telefoon voorzitter: 0224-541291

Heeft u ideeën voor bestedingsdoelen?  Laat het ons weten.

Huishoudelijk reglement

Huishoudelijk reglement Club van 100 vv Winkel