• Informatie - Ereleden vv Winkel

In de loop der jaren hebben veel mensen zich verdienstelijk gemaakt voor onze club. Zij hebben zich op allerlei plaatsen binnen de organisatie van de vereniging ingezet en enorm veel werk verzet. Op voordracht van het bestuur van vvWinkel is door de Algemene Ledenvergadering een aantal leden benoemd tot ERELID van vvWinkel. Achter de naam het jaartal waarin het lid tot het erelid is benoemd.

Alouis Deliën ??  (1958)

Een van de oprichters van de voetbalvereniging en lid sinds oprichting in 1939.

Anne Everts ??  (1990)

Langdurig lid van het bestuur als penningmeester.

Gerard Vries   (1994)

Langdurig lid van het bestuur, 19 jaar voorzitter.

Johan Benedictus  (2003)
    Ruim 24 jaar betrokken als vrijwilliger waaronder realisatie uitbreiding en vervolmaking van het complex. Bestuurslid, jeugdbestuurslid en consul zaterdag.

André Buikema  (2003)

Vanaf 1981 lid van het bestuur waaronder, secretaris, wedstrijdsecretaris, penningmeester en voorzitter.

Hans Kruyssen   (2003)
    Vanaf 1985 lid van het bestuur waaronder, secretaris en wedstrijdsecretaris. Bedenker, tekenaar en uitvoerder nieuwbouw.

Menno Lont ??  (2003)
    Lid van het  jeugd- en hoofdbestuur waarvan 1 jaar voorzitter. Ruim 30 jaar inzet bij voetbaltechnische zaken, jeugdtrainer en trainer heren- en dames selectie.

Jan Brinks  (2006)

In 2006 50 jaar spelend lid van de vereniging.

Ton Bosma  (2007)
    Jarenlange inzet voor het dameszaalvoetbal.

Gert Jan Butter  (2010)
    Ruim 20 jaar lid van het bestuur waaronder jeugdvoorzitter en voorzitter.

Marco Visser  (2010)
    Ruim 6 jaar lid van het bestuur waaronder secretaris en wedstrijdsecretaris.

Annemarieke van Veldhuisen  (2010)
    Vanaf 2000 lid van het  jeugd- en hoofdbestuur waarvan 9 jaar jeugdvoorzitter.

Ad Deutekom  (2011)

Langdurig lid van het bestuur, 14 jaar penningmeester.

Leden van verdienste vv Winkel

In de loop der jaren hebben veel mensen zich verdienstelijk gemaakt voor onze club. Zij hebben zich op allerlei plaatsen binnen de organisatie van de vereniging ingezet en enorm veel werk verzet. Op voordracht van het bestuur van vvWinkel is door de Algemene Ledenvergadering een aantal leden benoemd tot LID VAN VERDIENSTE van vvWinkel. Achter de naam het jaartal waarin het lid tot het lid van verdienste is benoemd.

Arjen Klare  (2015)
    Jarenlange inzet als vrijwilliger waaronder jeugdleider / trainer, bestuurslid, elftalbegeleider, lid van voetbaltechnische commissie en man van de materialen.

Jan Fijnheer  (2015)
    Langdurig lid van het hoofdbestuur en voorzitter van de jeugdtechnische commissie. Jarenlange inzet als vrijwilliger.

Cor van Duijn (2015)
    Jarenlange inzet voor het zaalvoetbal.

Nico Schilder (2015)

Langdurig lid van het bestuur, 18 jaar secretaris. Jarenlange inzet als vrijwilliger waaronder scheidsrechter, bestuursdiensten en lid van de jubileumcommissie van het 60 jarig bestaan van de vereniging.

Gerda Koning (2016)

Helma Ursem (2016)

Angelique Kreuger    (2016)
    Jarenlange inzet als trouwe kracht achter het succes van onze kantine.

Piet van der Molen (2017)
    Jarenlange inzet in verschillende functies bij het heren en dames voetbal, hoofdtrainer bij de heren en dames selecties en bestuurslid Technische Zaken.