• Het nieuwe seizoen staat weer in de startblokken!
    Ben jij er ook klaar voor? Gebruik jij de Voetbal.nl app?

De Heren selectie is vanaf maandag 3 augustus weer gestart met trainen en Dames selectie is deze week gestart. De rest zal later volgen. Ondanks de tropische temperaturen werd er afgelopen dinsdag flink getraind door beide selectie.

We willen vanaf dit seizoen meer via de Voetbal.nl app communiceren zoals bijv.:
    – kleedkamer- en veldindeling voor de wedstrijden
    – registreren van aan- / afwezigheid tijdens de trainingen
    – aan- en/of afmelden bij diverse activiteiten zoals bijv. de ledenvergadering
    – berichten versturen via de Voetbal.nl app door trainers/coaches
    – etc.

De Voetbal.nl app:
    Uitslagen, standen, programma's, kleedkamerindelingen, man-of-the-match, wie rijdt er en in welke auto is nog plek … en nog veel meer. Die gegevens vind je allemaal terug in de Voetbal.nl app en op de Voetbal.nl website.

Met de app ben je altijd direct op de hoogte van al het nieuws van je eigen team en van je favoriete clubs, spelers en andere teams. Maak je nog geen gebruik van Voetbal.nl? Dan kun je de app downloaden en je registreren met het e-mailadres waarop je geregistreerd staat in Sportlink.

Zichtbaarheid in de app
    En niet onbelangrijk, kijk in de Voetbal.nl app ook direct goed naar je instelling voor je 'zichtbaarheid'. Want daarmee bepaal jij of je door andere spelers als player of the match gekozen kan worden en of je foto en naam ook zichtbaar zijn in de app (en eventueel op de website van de club). Toch veel leuker als je alle foto's en namen van je teamgenoten of andere teams terugziet in de app?! De zichtbaarheid pas je in de app aan bij Instellingen – Mijn persoongegevens

Wil je met een ander e-mailadres inloggen dan waarop je geregistreerd staat in Sportlink? Neem dan even contact op met ons via 06-13221327 of sportlink@vvwinkel.nl en geef dan aan welk e-mailadres wij als club voor je moeten vastleggen.