• Aanmelden als lid

  Je kunt je hier aanmelden

 • Hartelijk welkom bij vv Winkel!

  • Is vv Winkel jouw eerste voetbalvereniging of heb je al eerder bij ons gevoetbald? Vul dan het digitale inschrijfformulier in op onze website via de "aanmeld button".
  • Ben je tot op heden actief bij een andere voetbalvereniging of heb je daar in het verleden gespeeld? Meld je dan eerst af bij je vorige club en vul vervolgens het digitale inschrijfformulier van vv Winkel in. Wij zullen de overschrijving bij de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) voor je regelen.

  Contributie van vv Winkel

  (De leeftijd wordt berekend op 1 september)
   
  5-6 jaar: € 53,00
  7-13 jaar: € 101,00
  14-17 jaar: € 111,00
  Vanaf 18 jaar: € 180,00
  Reserveleden: € 37,00
  Niet-spelende leden: € 37,50
   
  Bedragen zijn exclusief kledingbijdrage à € 15 per lid
   
  Je zult per email worden geïnformeerd, naar alle waarschijnlijkheid tijdens de maand oktober, over het betalen van de contributie via automatische incasso of via een bancaire overschrijving.
   
  Heb je meer tijd nodig om aan de betalingen te voldoen? Dat is mogelijk, stuur dan een email met je argumentatie naar onze penningmeesters: penningmeester@vvwinkel.nl
   
  Of misschien heb je wel recht op de regeling "meedoen" van onze gemeente Hollands Kroon? Zoek op internet naar "meedoen Hollands Kroon" en vul het formulier in zodat de gemeente jouw contributie betaald!
   
  Frank Zijlstra & Jan Wissink
  Penningmeesters vv Winkel
   

  Opzeggen lidmaatschap

   
  Wat is het jammer dat je ons gaat verlaten! Weet je het wel zeker?
  Je kunt altijd nog reservelid, donateur of wellicht lid worden van de club van 100?!
   
  Het opzeggen van het lidmaatschap van onze vereniging kan alleen per mail gericht aan ons secretariaat: secretaris@vvwinkel.nl

  Gelieve ons te informeren voor 1 juli zodat wij nog genoeg tijd over hebben voor de teamindeling van het opvolgende voetbalseizoen.
   
  Sonja van der Waart, Annemieke Romein & Kaj Tensen
  Secretariaat vv Winkel