• Lid worden bij v.v. Winkel

• Ben je nieuw bij vvWinkel, vul dan het inschrijfformulier in!
    • Ben je gestopt met voetballen maar kom je toch weer voetballen bij vvWinkel, vul dan het inschrijfformulier in!
    • Voetbal je nu / heb je bij een andere vereniging gevoetbald en wil je bij vvWinkel komen voetballen.  Meld je af bij de club waar je nu actief bent en vul het inschrijfformulier in inclusief je KNVB relatienummer. Dan regelen we een digitale overschrijving bij de KNVB.

Kom voetballen bij vv Winkel!

» lage contributie
    » prachtige accommodatie
    » volop gezelligheid
        toernooien, abc feest, kamp,
        vrijwilligersavond, etc.etc.
    » prima sfeer
    » 4 senioren heren teams
    » 2 senioren dames teams
    » een bloeiende jeugdafdeling

Meld je aan als lid bij:

secretaris@vvwinkel.nl,

Bart Minnes, secretaris

Contributie seizoen 2017-2018

De contributie voor seizoen 2017-2018 zoals vastgesteld in de algemene ledenvergadering op 6 oktober 2017:

4-6 jaar: EUR 45,00
    6-13 jaar: EUR 90,00
    13-18 jaar: EUR 100,00
    18 jaar en ouder: EUR 160,00
    Reserveleden: EUR 35,00
    Niet-spelende leden: EUR 37,50

De leeftijd wordt berekend per 1 september

De contributie wordt in oktober verwerkt, dus via de automatische incasso en de contributiefacturen.

De factuur van de automatische incasso en de contributiefacturen worden via e-mail toegestuurd. Mocht je in de aangegeven periode niets in je mailbox ontvangen neem dan even contact op, dan hebben we waarschijnlijk nog geen geldig e-mail adres in de ledenadministratie.

De contributiefacturen moeten voor 1 november worden voldaan. Is de contributie dan nog niet binnen, dan volgt een herinnering met € 7,- verhoging!

Wilt u in termijnen betalen, dan kan dat via de automatische incasso. Hiervoor moet u wel toestemming geven en kunt u dit machtigingsformulier invullen en opsturen.
    Heeft u tijdelijk betalingsproblemen, mail dan even naar penningmeester@vvvwinkel.nl en wij zoeken een oplossing.

Bart Leegwater, penningmeester

Opzeggen lidmaatschap

Het opzeggen van het lidmaatschap van onze vereniging kan alleen schriftelijk of per mail gebeuren aan secretaris@vvwinkel.nl.

De opzegging moet voor 1 juli gebeuren. Gebeurt de opzegging na 1 juli dan krijgt u zondermeer de contributie nota voor het nieuwe seizoen, want juridisch gezien bent u dan nog lid. Echter in overleg met de penningmeester kunt u hiervoor een oplossing zoeken.

Bart Minnes, secretaris