• Afgelopen vrijdag was de ledenvergadering van vv Winkel, deze keer bij cafe Beentjes.

Er werd tijdens deze vergadering afscheid genomen van Kees de Veer en Andre Buikema.

Kees, heeft ruim 26 jaar in het bestuur gezeten en was de man van de kleine lettertjes en hij bleef, plichtsgetrouw zoals hij is, tot het laatst notuleren.

Kees werd in het zonnetje gezet met mooie cadeau’s  en kreeg de titel “erelid” van vv Winkel.

Ook werd er afscheid genomen van Andre Buikema als voorzitter, Andre is in een eerdere periode ook voorzitter geweest bij vv Winkel.

Hij gaf zijn voorzittershamer symbolisch door aan Aike Minnes.

Aike stelt zich hieronder aan u voor.

Even voostellen de nieuwe voorzitter,

Mijn naam is Aike Minnes en al ruim 35 jaar lid van de vereniging vv Winkel. Als kleine jongen begonnen met voetballen en later naast het voetballen ook trainer en coach van verschillende jeugd teams. De laatste jaren onderdeel geweest van de technische commissie bij de jeugd. Door mijn vader en moeder is het vrijwilligerswerk binnen een verenging er met de paplepel ingegooid. Mijn vader was trainer en coach en deed verschillende andere taken binnen de vereniging en mijn moeder was vaak achter de bar in de kantine te vinden op de zaterdagen.

Ik woon samen met Naomi en onze kinderen Boaz en Sky die allebei ook voetballen bij Winkel. Naomi is ook vaak te vinden op het voetbalveld om te kijken naar haar broers of kantinedienst te draaien op de zaterdag en zondag.

Zo samen wel een klein beetje een voetbal gezin.

Het is voor mij een hele eer om voorzitter te mogen zijn van deze mooie club. Een warme en sociale vereniging met vele vrijwilligers die allen belangeloos veel tijd in de club steken.

Na een aantal maanden van voorbereiding en overleggen heb ik vrijdag 25-9 dan echt de voorzittershamer overgenomen.

Goed is het om te zien dat binnen alle commissies er meer mensen bij komen en dit met veel enthousiasme wordt opgepakt. Zo maken we het besturen makkelijker maar vooral ook plezieriger voor een ieder. Mocht je nog niks doen voor de club, dan is dit het moment, we zijn altijd op zoek naar vrijwilligers. Met name de scheidsrechters commissie en kantinediensten op de zondag kunnen nog aanvulling gebruiken. Want uiteindelijk “Samen is niet alleen”.

Streven is dan ook om de komende jaren de clubsfeer en gezelligheid te behouden en op voetballend niveau ernaar te werken om de jeugd en jeugdtrainers op een hoger niveau te kunnen krijgen om een goede aansluiting op de selecties te krijgen.

Uiteraard hebben wij hierbij elkaar hard nodig, met name de huidige situatie waarin we ons bevinden. Het corona virus vraagt veel aanpassing van alle vrijwilligers. Het is dan ook de taak aan ons allemaal je aan de regels te houden zoals we die met elkaar uitgewerkt hebben.

Op die manier kunnen we lang en gezellig met elkaar blijven voetballen en genieten van het voetbal.

Via deze weg wil ik iedereen een mooi voetbal seizoen 2020-2021 toewensen.

En voor iedereen, blijf gezond.