• Kleding VV Winkel

  Beste Leden,

  Het nieuwe voetbalseizoen is weer in aantocht. De eerste trainingen zijn opgestart en de competities beginnen ook weer snel.

  Seizoen 2022/2023 is ook het seizoen dat wij weer in nieuwe kleding zullen spelen. Vorig seizoen zijn we de zoektocht gestart naar een kledingleverancier. Hiervoor hebben wij de nodige voorstellen en presentaties ontvangen. Uiteindelijk hebben wij samen met de kledingcommissie en de sponsorcommissie hier een keuze in gemaakt.

  We zijn erg verheugd om te vertellen dat dit Starling Workwear is geworden i.c.m. de kledinglijn van Craft. Eigenaar Mike Bijvoet heeft zich jarenlang ingezet voor de club als speler en coach. Het is daarom ook erg fijn om deze samenwerking aan te kunnen gaan met een plaatselijke onderneming met hart voor de club.

  Na de keuze voor de juiste leverancier is er een lang traject geweest van ontwerpen en keuzes maken. Een ieder die hieraan heeft meegeholpen heeft dit met volle bevlogenheid gedaan en hieruit is dan ook een fantastisch nieuw shirtontwerp ontstaan. Mede gemaakt vanuit PET flessen wat weer mooi aansluit bij de duurzaamheid visie van onze club.

  Omdat we dit zo bevlogen hebben gedaan en geen detail is overgeslagen heeft het hele traject wel enige vertraging opgelopen maar alles is ondertussen in productie. We streven ernaar zo snel mogelijk in het nieuw aan de aftrap te staan.

  Ook de sponsorcommissie heeft zijn werk gedaan en voor alles nieuwe sponsoren gevonden. Hiervoor zijn we de sponsorcommissie dankbaar maar ook zeker dank naar alle sponsoren die zich voor de komende 4 jaar willen binden aan onze mooie vereniging. Met elkaar zullen we alles positief uitdragen.

  Mede dankzij de sponsoren, Craft en Starling Workwear kunnen wij ook mededelen dat wij alle spelende leden in het nieuw zullen steken. Elk spelend lid ontvangt van de club een nieuw VV WINKEL trainingspak.

  Binnenkort zal ook de nieuwe Webshop online gaan waar alle leden ook weer in de nieuwe stijl hun VV WINKEL merchandise kunnen aanschaffen. Denk aan tassen, inloop shirt, regenjacht etc etc. Uiteraard kan alles bekeken, gepast en gepersonaliseerd worden in de winkel bij Starling Workwear aan de Dorpsstraat 62B in Winkel.

  De 1e periode zal hier zelfs bij online aankopen een 15% korting voor gelden. Deze kortingsactie loopt in ieder geval door tot 1 januari 2023 zo kan iedereen hiervan profiteren voor alle inkopen voor de feestdagen.

  Met vriendelijke groet,

  Bestuur VV Winkel