• Onze Covid maatregelen!

We mogen weer voetballen, we mogen de kleedkamers weer gebruiken, er mag weer publiek rond de velden komen.

Maar, Covid-19 is niet weg, en dus gelden er op de sportclubs ook nog regels!
    Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en de KNVB,.
    Wij vragen iedereen ( leden, trainers, vrijwilligers, ouders en overige bezoekers) zich hier aan te houden zodat we samen, verantwoord kunnen genieten van het mooie spelletje!

Algemeen:
    • Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop
    • Heb je klachten? Blijf thuis en laat je testen
    • Ga direct naar huis wanneer er tijdens de sportactiviteit klachten ontstaan zoals:
    verkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak: dit geldt voor iedereen!
    • Volg de looprichtingen op ons sportcomplex, toeschouwers van 18 jaar en ouder houden 1,5 meter afstand van elkaar.

Hygiëne:
    • Maak zoveel mogelijk gebruik van de handhygiëne bij de ingang van ons park en lees daar nogmaals de richtlijnen.
    • Schudt geen handen
    • Ga zoveel mogelijk thuis naar het toilet
    • Hoesten en niezen in de elleboog
    • Papieren zakdoekjes gebruiken
    • Kom zoveel mogelijk in sportkleding
    • Eigen waterbidons gebruiken
    • Wedstrijdbesprekingen buiten

Kantine:
    • De kantine is gesloten, en alleen toegankelijk voor toiletbezoek
    • Op zaterdag hebben wij voor de kantine enkele kramen staan waar alles verkrijgbaar is
    • Op zondag hebben wij bij het trainingsveld een buitenkantine gecreëerd, volg ook hier de 1,5 meter afstand en houdt u aan de regels. Bij drukte is er voor de kantine een extra terras met stoelen op 1,5 meter.
    • Een uur na de laatste wedstrijd sluit de kantine