• OPROEP: ook de Herenafdeling kan nieuwe voetballende leden gebruiken voor komend seizoen!!

Lijkt het je leuk om bij vvWinkel te komen voetballen? Of wil je bijvoorbeeld;
    ➤ Een grotere sportieve uitdaging aan gaan voor jezelf?
    ➤ Ben/Ga je in de buurt komen wonen en wil je op deze manier sneller kennis maken met dit gezellige dorp en vereniging?
    ➤ Oud vvWinkel lid en wil je weer gaan voetballen?
    ➤ Of misschien alleen als reservelid je aanmelden?
    ✆ Laat het ons weten!

Wat hebben wij te bieden naast super vrijwilligers, prachtige grasvelden + een levendige vereniging waar sportiviteit en gezelligheid hand in hand gaan:

★ Herenselectie: Heren 1 speelt Derde Klasse zondag (1 van de hoogst spelende teams in de Noordkop) en eindigde afgelopen seizoen knap in de subtop. Heren 2 komt verdienstelijk uit in de reserve Vierde Klasse.
    De Herenselectie kan extra voetballers en vooral een keeper gebruiken aangezien Demi helaas stopt. Wil je binnenkort een keer sfeerproeven en meetrainen? Altijd welkom op dinsdag en donderdag!

★ Verder hebben wij een Heren 3 en Heren 4 team die voor de beweging en gezelligheid spelen in de reserve Klasse 6 en lager, maar dat is ook geen prioriteit ;)

★ Ook zijn we bezig met Onder 19 / Onder 18 team(s) dus val jij, of weet jij iemand die, in deze categorie dan kan men ook contact opnemen met ons!

Kortom: zegt het voort, vraag raak, contact gerust en wieweet tot komend volgend voetbalseizoen in ons blauw witte tenue!

Meer informatie of vragen contact dan:
    > Robbie Schouten (06-12235243)
    > Youri Wegman
    > Remy Zoer
    > Of viavia als je iemand persoonlijk kent bij de vereniging