• RaboClubSupport

  Vorig jaar heeft de Rabo ClubSupport bijna € 1.000 opgeleverd, dus als er nog meer mensen lid worden (is uiteraard geheel vrijwillig, wel graag voor begin oktober) gaan we met z'n allen proberen om hier een hoger bedrag uit te slepen. Voor eventuele nadere informatie kunt u zich wenden tot onze penningmeester Wilma Scholten of ons bestuurslid Kees de Veer.

  De coronacrisis raakt onze samenleving als geheel maar ook verenigingen en stichtingen. Deze verenigingen en stichtingen vormen het hart van onze samenleving. In verband met het coronavirus en de consequenties die voortkomen uit de diverse maatregelen voor verenigingen en stichtingen, start de inschrijfperiode voor Rabo ClubSupport na de zomerperiode.

  Samen vieren we de winst

  Met Rabo ClubSupport vieren we samen de winst. De echte winst van clubs, stichtingen en verenigingen. Mensen samenbrengen. Talenten benutten. Een sociaal netwerk opbouwen. Elkaar verder helpen. Daar heeft de hele maatschappij baat bij. Dat moeten we niet alleen koesteren maar ook steunen. Daarom geven we als coöperatieve bank ieder jaar een deel van onze winst aan verenigingen door het hele land. Zodat zij kunnen blijven doen wat ze nu al doen. Onze wereld, buurt voor buurt, beter maken.

  Planning Rabo ClubSupport 2020

  In september worden clubs en verenigingen (die voldoen aan de voorwaarden) uitgenodigd om mee te doen. Er kan worden ingeschreven tot eind september. Vanaf 5 t/m 25 oktober kunnen leden van de bank stemmen. In november worden de resultaten bekend gemaakt.

  Maak als lid het verschil

  Rabobank Kop van Noord-Holland stelt in 2020 voor clubs uit de Kop van Noord-Holland 250.000 euro ter beschikking. Leden van de bank ontvangen een stem om het bedrag te verdelen over de deelnemende verenigingen en stichtingen. Ben je klant en nog geen lid en wil je bij Rabo ClubSupport ook het verschil maken voor stichtingen en verenigingen in de Kop van Noord-Holland? Zorg er dan voor dat je (gratis) lid wordt van de Rabobank via onderstaande button. Stemmen mag dit jaar vanaf 12 jaar.