• Start Seizoen 2020-2021

Beste Spelers, Trainers, Coaches en Ouders,

Het nieuwe voetbalseizoen zit er weer aan te komen en het zal er weer eentje worden om niet te vergeten. We zullen met zijn allen ook dit seizoen rekening moeten houden met COVID 19.

Gelukkig hebben wij onder de aangepaste omstandigheden al een paar keer getraind aan het einde van het vorige seizoen. Dit seizoen zullen ook de wedstrijden er weer bijkomen.

Op de club zullen wij alle noodzakelijke maatregelen nemen om zo veilig en gezond mogelijk te kunnen sporten, we willen met zijn allen niet dat we er weer mee moeten stoppen.

Houd je dus aan de algemene richtlijnen van het RIVM en de richtlijnen op de club.

Op deze manier kunnen wij er een mooi seizoen van maken.

T.o.v. van de eerder afgegeven Corona Protocollen zijn er een paar wijzigingen :

• Voetballen en trainen mag weer voor iedereen zonder de 1,5 meter maatregel.
    • Ben je ouder dan 18 jaar, houd je dan weer aan de 1,5 meter voor- en na de training en wedstrijd.
    • Ouders zijn weer welkom op het complex, houd je wel aan de 1,5 meter maatregel.
    • Drink tijdens de training en de wedstrijden alleen uit je eigen persoonlijke bidon.

De 1e trainingen zullen weer starten in de week van 24 t/m 28 augustus. Ook hebben wij dit jaar weer de smurfen op zaterdag onder leiding van Youri Wegman. Zij starten op zaterdag 29 augustus.

Het trainingsschema zal z.s.m. op de site worden geplaatst.

De jeugd vanaf O13 t/m de senioren zullen het weekend van 29/30 augustus starten met de 1e bekerwedstrijden. De jongste jeugd start met de reguliere competitie in het weekend van 19/20 september, zij spelen geen bekerwedstrijden.

I.v.m. het Corona virus zal er dit jaar geen opstart avond zijn voor de trainers en coaches.

Iedereen kan lekker starten op basis van het opgestelde schema.

Vanuit de kledingcommissie zal er weer gecommuniceerd worden wanneer de tassen opgehaald kunnen worden.

Een andere verandering dit jaar is de samenstelling van de TC. Een aantal enthousiaste mensen hebben zich aangemeld en zullen vanaf dit jaar met elkaar de TC voor de jeugdteams vormen.

Mocht je als trainer of coach een vraag hebben, dan kun je bij hen terecht.

Zie onderstaand het overzicht van de TC.

Voor de senioren zal dit nog verder ingevuld worden.

Overzicht leden TC Jeugd

Coördinator JO13 t/m JO19

Pascal Michorius              06-29578029      pascal@soonsalon.com

Coördinator JO8 t/m JO12

Gertjan van Dijk               06-52539238      gertvandijk38@gmail.com

Coördinator Smurfen

Youri Wegman                  06-38322282      y-wegman@hotmail.com

Coördinatoren MO15 t/m MO19

Frank Buys                         06-53385242      f.buys@quicknet.nl

Jeroen de Heer                 06-34940458      deheer2@quicknet.nl

Coördinatoren MO11 t/m MO13

Laura Zwemmer              06-13778287      laura_zwemmer@hotmail.com

Miranka Hoogeboom    06-34956475      miranka7@kpnmail.nl

Vanuit de TC wensen wij iedereen een goed en vooral gezond seizoen toe.