• SUPERFUNDAY UITNODIGING J/MO10 T/M J/MO13

  Zaterdag 3 juni is het SUPERFUNDAY
  Een dag vol voetbalplezier en gezelligheid, en jij bent uitgenodigd!
  We verwachten jou om 18:00 uur. Je mag je melden bij je trainer/begeleider in de kleedkamer, waar je je spullen kunt opbergen. Je hoort nog welke kleedkamer dit gaat zijn.

  Neem voetbalschoenen en scheenbeschermers mee! Je gaat immers voetballen We beginnen de avond natuurlijk niet op een lege maag dus we starten met een diner van goudgele patatjes en een lekkere snack.

  Om 18:30 verzamelen jullie weer in de kleedkamer en hier kleden jullie je om in het vv Winkel tenue en dan gaat het spektakel beginnen met een opkomst waarbij je als ware sportheld wordt verwelkomd. Je ouders en/of verzorgers zijn hierbij ook van harte welkom.

  Om 18:45 start een bomvol programma vol plezier en spektakel. Je ouder(s) en of verzorgers mogen dan weer naar huis. Tussen 23:45 en 00:00 uur verwachten wij je ouder(s) en of verzorgers om je weer op te halen. Mochten zij jou niet op kunnen komen halen meldt dit dan bij je trainer.

  We willen heel graag weten of jij aanwezig bent en vragen je om uiterlijk 13 mei aan je trainer door te geven of je aanwezig bent.
  Voor de SuperFunday vragen we om een bijdrage van €7,50 Dit bedrag mag aan je trainer betalen.

  Wij hebben er zin in en zien jullie graag op 3 juni :)
  Groetjes van de Jeugdcommissie