• Uitnodiging

Beste vrijwilliger,

Een vereniging is geen vereniging zonder al zijn vrijwilligers. Zonder jullie kunnen wij niet de fantastische club zijn zoals we zijn.

Bij deze nodigen wij alle vrijwilligers van VV Winkel uit voor de vrijwilligersavond op :

zaterdag 18 juni vanaf 19 uur in de kantine

Iedereen is welkom.

Doe je iets voor de club in welke vorm dan ook, je bent bij deze uitgenodigd.

Dus, trainers, coaches, scheidsrechters, MOP, kantinedienst, bestuursdienst, TC, jeugdcommissie, herencommissie, damescommissie, wasvrouwen, kledingcommissie, sponsorcommissie, assistenten, grensrechters,  consuls, schoonmaakploeg en iedereen die we vergeten zijn die zijn of haar steentje bijdraagt bij onze mooie vereniging, kom gezellig langs op deze avond.

We starten om 19 uur met een wel heel speciale voetbalwedstrijd waar voor vele van jullie bekende en oude bekende hun opwachting zullen maken.

19:00 – 20:00 Match of the Legends

Rond de klok van 21 uur zal er een ludieke quiz plaatsvinden waarin fantastische prijzen zijn te winnen.

Daarna zullen wij met elkaar gezellig een borrel drinken.

We rekenen op jullie komst,

Het Bestuur.