• VRIJWILLIGERS GEZOCHT

Beste Leden,

Na een door COVID-19 verloren seizoen is iedereen klaar om vakantie te vieren.

Met het bestuur kijken wij alvast vooruit naar het aankomende seizoen 2021-2022, een seizoen waar we verwachten weer veel te mogen voetballen. Het afgelopen seizoen heeft ons wel geleerd, ondanks de weinige wedstrijden, dat we op veel fronten nog vrijwilligers nodig hebben.

De besturen zijn ondertussen goed gevuld en een ieder is hier enthousiast aan het werk.

Zo heeft de jeugdcommissie een mooi kamp georganiseerd en is de TC weer druk met de indelingen voor het komende seizoen.

Toch zien we dat er op vele plekken hulp bij kan, de oudere generatie wilt het stokje overdragen.

Uiteraard bedanken wij een ieder die zich vele jaren heeft ingezet voor de club, sommige zelfs langer dan dat de eigen kinderen voetballen.

Het is nu tijd voor de volgende vrijwilligers om op te staan en er met elkaar weer een mooi seizoen en vele volgende van te maken.

Bij andere verenigingen zien we veelal een verplichting voor de vrijwilligers. Hier willen wij als VV Winkel eigenlijk niet naar toe, maar er moet wel iets gebeuren om te kunnen blijven voetballen. Dit lukt niet zonder jouw hulp!

Wie zoeken we ?

• Medewerkers Kantine voor de zaterdag en  zondag
      • Lijkt het je leuk om iedereen te voorzien van een bakje koffie of een biertje tijdens de wedstrijden? Meld je aan. Je bent altijd met een team van 2 en op zaterdag meestal een dagdeel.  Bij voldoende animo ben je ca 2x per half jaar aan de beurt. Voor zondag is het een middagdienst met een gezellig volle kantine, dit doe je in groepen van 3 a 4 personen.
    • Co√∂rdinator kantinediensten zaterdag
      • Ben jij de planner die wij zoeken ? Op basis van de weekenden en de teams plan je een voorjaar- of najaar kantine diensten in.
    • Scheidsrechters
      • Durf jij het aan om een wedstrijd van de jeugd te fluiten of misschien zelfs wel de senioren heren of dames van onze 3e en 4e elftallen? Geef je dan op. Voor de zaterdagen zijn we op zoek naar jeugdscheidsrechters voor de team O13 en ouder. Voor de zondag gaat het om onze heren 3 en 4 en dames 2 en 3. Uiteraard ontvang je hiervoor kleding, drinken en wordt je begeleid door onze bestuursdienst.
    • Medewerkers Bestuursdienst

Voor aanvang van de wedstrijden zorg je samen met je partner van de bestuursdienst dat de velden gereed zijn voor de wedstrijden, haalt de kassa op voor de kantinedienst en zorgt voor de limonade voor de spelers en koffie voor de coaches tijdens de wedstrijden. Na de wedstrijden ruim je alles weer op en laat je de velden netjes achter. Je bent die dag het aanspreekpunt van de club. Bij calamiteiten handel je. Ook hiervoor geldt dat bij voldoende animo misschien 2 x per half jaar aan de beurt bent.

Hoe gaan we zoeken ?

• Uiteraard mag je je gelijk aanmelden bij interesse.
      • Dit zien wij natuurlijk het liefste, echter ervaring leert dat dit vaak niet gebeurd.
    • Via de coaches
      • Met alle coaches zal er gesproken welke ouders wij kunnen benaderen om ons te komen helpen.
    • Belronde
      • In de laatste weken voor het nieuwe seizoen zullen wij mensen gaan benaderen met de vraag of ze vrijwilligerswerk willen gaan doen voor de club
    • Inloopavond
      • In de week van 30 augustus zullen wij een inloopavond organiseren om informatie te geven over de verschillende open staande functies

Wij verwachten een bijdrage van iedereen, deze mooie club zijn we tenslotte samen.

Laten we er met elkaar voor zorgen dat de vrijwilliger zich binnen deze club geen werknemer voelt maar met plezier en samen met vele andere een mooie en gezellige tijd beleefd.

Aanmelden kan via secretariaat@vvwinkel.nl. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te vermelden en bij welk team je kind voetbalt. Alvast dank jullie wel.

Voor nu wensen wij iedereen een fijne vakantie en laat de aanmeldingen maar binnenkomen!