• Vrouwen 1 blijft 1e klasser ; Vrouwen 2 wint in thriller

    Twee wedstrijden voor het einde van de competitie weet Vrouwen 1 zich te handhaven in de 1e klasse van het vrouwenvoetbal. Een knappe prestatie van een jonge ploeg die in een competitie van 12 ploegen nu mooi op een 6e plaats staan. Er zijn nog 2 wedstrijden te spelen. Zondag op moederdag (sorry moeders!!) naar Schijf (bij Roosendaal en net niet in Belgie) en dan de week daarop de afsluiting thuis tegen Velsen. Beide wedstrijden winnen zou een mooi slot zijn voor onze vrouwen. De competitie kreeg met grote afstand op de rest Nuenen (naast Eindhoven) als kampioen. Winkel vrouwen 1 verloren daar twee keer van met dezelfde kleinst mogelijke cijfers van 1-0 en 0-1. Een knap compliment ontving onze ploeg van Nuenen door Winkel als meest fanatieke en lastigste ploeg te zien zonder sportiviteit uit het oog te verliezen. Je wint nu eenmaal niet zomaar van Vrouwen 1!

    Vrouwen 2 hebben het lastiger in de competitie. Feit is dat ze er iedere week weer met veel plezier tegen aan gaan en nooit opgeven. Een aantal weken geleden hadden we een thuiswedstrijd tegen DWOW vrouwen 2 die als een ware thriller gezien kon worden. Het slotakkoord was uiteindelijk voor Winkel waardoor 3 punten binnen gehaald werden. De vreugde van de ploeg was prachtig om naar te kijken. Top meiden!!

    Nog steeds zijn de Vrouwen op zoek naar een trainer voor de vrouwenselectie. Interesse of weet je een geschikte kandidaat dan horen we dat graag! De huidige trainers Frank Buijs, Arie Groet en mijn persoontje zijn trots op de gehele Vrouwen selectie die ook iedere training en wedstrijd weer hun enorme best doen namens iedereen in de club. Hier mogen we ook Ruilof Linstra en Miranka Hoogenboom niet in vergeten als de teammanagers.

    Gosse.