• Wat doe jij voor de club?

De zoektocht is gestart! Maak anderen bij VV Winkel blij met jouw talent. Heb je interesse of vragen? Neem contact op met Bas (06-21908912) of Pascha (06-11395397). Of stuur een e-mail naar vrijwilligersvvwinkel@gmail.com. Iedereen is nodig, klik hier voor de openstaande vacatures.

Waarom vrijwilliger worden? | Interview Henri Scholten

Je krijgt zoveel energie van de jeugd

Als jeugdvoorzitter is Henri Scholten alweer vier jaar actief bij vv Winkel. Maar ook daarvoor deed hij al vrijwilligerswerk voor de club. "De meeste energie haal ik uit de activiteiten die worden georganiseerd vanuit het jeugdbestuur. Je krijgt daar zoveel plezier en waardering voor terug van die kinderen!"

Handen nodig
    "Als jeugdvoorzitter heb ik de eer om met deze mensen samen te mogen werken. Samen organiseren wij leuke activiteiten zoals een bingomiddag en het jeugdkamp. Daarnaast verzorgen wij alle taken die het voetbal op een zaterdag mogelijk moeten maken: bestuursdiensten, scheidsrechters, trainingsmiddelen, kleding, zaalcompetitie, toernooitjes en maatschappelijke stages. Ik merk wel: eigenlijk hebben we overal extra handen nodig!"

Veel energie
    "Ik krijg zoveel energie van alle ontwikkelingen die ik in de afgelopen jaren in het team heb gezien. Hoeveel tijd je er aan kwijt bent ligt natuurlijk volledig aan jezelf. Als jeugdvoorzitter ben ik 2 tot 4 uur per week met vv Winkel bezig, maar er zijn genoeg taken die minder of juist meer tijd kosten. Alles is mogelijk en aan iedereen hebben we ook behoefte eigenlijk. Wat volgens mij nu het belangrijkste is voor de club: de zoektocht naar technische trainers en scheidsrechters die de jeugd boven de 13 kan begeleiden op trainingsavonden en wedstrijddagen. Dan kan de club de jeugd laten voetballen, daarvoor zitten ze tenslotte ook op voetbal."

Veel mogelijkheden
    "Iedere vrijwilliger kan iets voor de club betekenen, je hoeft echt niet alles alleen te doen. Dus is er iets waar je goed in bent en wil je dat graag met de club delen? Kom langs, zoek de bestuurskamer op zaterdag eens op en stel je vragen."